Πάρτι Γενεθλίων

            

Σας προσφέρουμε την ευκαιρία να γιορτάσετε τα γενέθλια του παιδιού σας πραγματοποιώντας ένα πολύ διαφορετικό και ιδιαίτερο πάρτι γενεθλίων. Πρόκειται για ένα θεματικό πάρτι, προσαρμοσμένο στα ενδιαφέροντα και στις ηλικιακές ανάγκες των παιδιών. Φτιάχνουμε τούρτα με υλικά από το messy play & την σβήνουμε τραγουδώντας με τον πιο θεατρικό τρόπο! Τμήμα πάρτι Μessy Play & Θεάτρου για τα πιο διασκεδαστικά, θεματικά party. …και το παιχνίδι συνεχίζεται!
 
 
Επιλογές Θέματος: 
 
 
1. Ταξίδι στη Βενετία (για παιδιά από 6 έως 10 ετών)
 
Επιλεχθήκαμε για την αποστολή στη Βενετία! Θα πρέπει να ετοιμάσουμε βαλίτσες και να ταξιδέψουμε μέχρι τη Βενετία για να λύσουμε το μυστήριο της χαμένης γόνδολας. Θα μεταμφιεστούμε σε ντετέκτιβ και μέσα από δοκιμασίες, περιπέτειες και στοιχεία θα καταφέρουμε να φτάσουμε στη λύση του μυστηρίου. Προσοχή, μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας την καλή σας διάθεση, το χαμόγελό σας και φυσικά το μεγεθυντικό σας φακό!

(Ένα θεατροπαιδαγωγικό πρόγραμμα σε μορφή δραστηριότητας για πάρτι, βασισμένο στο βιβλίο: Το μυστήριο της χαμένης γόνδολας- Τζερόνιμο Στίλτον)

2. Η Χιονάτη και οι επτά νάνοι (για παιδιά από 5 έως 10 ετών)

Μια ξεκαρδιστική περιπέτεια της γνωστού σε όλους μας παραμυθιού της Χιονάτης και των επτά νάνων, θα εκτυλιχθεί κατά τη διάρκεια ενός μοναδικού πάρτι. Μέσα από θεατρικά παιχνίδια και μεταμφιέσεις θα καταφέρουμε να προσεγγίσουμε τους ρόλους του παραμυθιού, να παίξουμε και να γελάσουμε. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να ζωντανέψουμε την αγαπημένη μας ιστορία γνωρίζοντας καλύτερα όλους τους χαρακτήρες της. Πρόκειται για ένα κλασικό παραμύθι που όμως μέσα από μια κριτική και ζωντανή προσέγγιση, θα μας μάθει να αγαπάμε και να ζούμε μαζί με τη διαφορετικότητα.

(Ένα θεατροπαιδαγωγικό πρόγραμμα, σε μορφή δραστηριότητας για πάρτι, βασισμένο στο κλασικό παραμύθι των αδελφών Grimm “Η Χιονάτη και οι επτά νάνοι”)

3. Στο μονοπάτι της έκπληξης (για παιδιά από 3 έως 6 ετών)

Όταν μπορέσουμε να αποκρυπτογραφήσουμε το μαγικό σημείωμα θα καταφέρουμε να φτάσουμε στην έκπληξη των γενεθλίων. Θα πρέπει, όμως, να είμαστε προσεκτικοί, να παρατηρούμε τη φύση, τα ζώα, τον ουρανό, τους ανθρώπους. Αν γίνουμε ομάδα σίγουρα θα φτάσουμε στη λύση του μυστηρίου. Η όρεξη μας, η χαρά μας και η φαντασία μας θα μας οδηγήσουν στον τερματισμό του μονοπατιού της έκπληξης! Να είστε έτοιμοι!

(Ένα θεατροπαιδαγωγικό πρόγραμμα, σε μορφή δραστηριότητας για πάρτι, βασισμένο στο Κρυφό μήνυμα γενεθλίων “Εric Carle”)