Ποιοι είμαστε

Κάπου ανάμεσα στις Συκιές & στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε ένας καινοτόμος χώρος, επικεντρωμένος στον συναισθηματικό κόσμο του παιδιού.

Με απόλυτο σεβασμό και αγάπη, τόσο στη μοναδικότητα της παιδικής ηλικίας, όσο και στη σημαντικότητα της εξέλιξης της συναισθηματικής νοημοσύνης, η Ελευθερία δημιούργησε ένα κέντρο, εστιασμένο στην ολιστική ανάπτυξη των συναισθημάτων του παιδιού.

Μέσα από τις στοχευμένες δραστηριότητες του Συναισθηματίζειν, σε ολιγομελή τμήματα, τα παιδιά θα θέσουν τα θεμέλια και θα καλλιεργήσουν το συναισθηματικό τους εγγραμματισμό, διαμορφώνοντας, έτσι, έναν πιο ποιοτικό τρόπο ζωής, σε σχέση με τον εαυτό τους και τον κόσμο γύρω τους.

Οι γονείς έχουν την ευκαιρία να παραμείνουν, αν θέλουν, στον χώρο υποδοχής και αναμονής του κέντρου, απολαμβάνοντας τη θέα στο Σειχ Σου ή ένα βιβλίο από τη βιβλιοθήκη μας, παρέα με ένα ρόφημα, κερασμένο από εμάς.

Σας περιμένουμε να γνωριστούμε από κοντά!

 

kalokairini dimiourgiki apasxolisi paidion neapoli
kalokairini dimiourgiki apasxolisi paidion meteora

Γνωρίστε την Ελευθερία

Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο τμήμα Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και έπειτα, εξειδικεύτηκε στην Ποιοτική Αξιολόγηση Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων, στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Έχει βραβευτεί για τη δημιουργία και την υλοποίηση καινοτόμων εκπαιδευτικών προγραμμάτων και κατέχει τον τίτλο του Διακεκριμένου Μέλους Εκπαιδευτικής Καινοτομίας. Έμπνευσή της στην πολυετή της πορεία κοντά στα παιδιά, αποτελούν τα ίδια τα παιδιά και η προσφορά καινοτόμων, ποιοτικών υπηρεσιών σε αυτά. Προς αυτή την κατεύθυνση, η συμβουλευτική γονέων είναι μέρος των σπουδών και της δουλειάς της. Αγάπη της μεγάλη αποτελεί η συγγραφή και η έκδοση επιστημονικών άρθρων, αλλά και παιδικών εικονογραφημένων παραμυθιών, τα οποία και θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε στον χώρο μας.

Βιβλία που έχουν εκδοθεί:

«Αστέρης και ο Βίδας στην Ονειροχώρα», εκδόσεις Λυκόφως

«Η ιστορία του πρώτου πυροσβεστήρα», εκδόσεις Τζιαμπίρης-Πυραμίδα

«Παιχνιδογράμματα», εκδόσεις DoctorKids

Βιβλία υπό έκδοση:

«Ποιος φοβάται τον λύκο;», εκδόσεις Τζιαμπίρης-Πυραμίδα